Custom Search

2014 Model Dacia Duster Fiyatı Özellikleri Resimleri

2014 Model Dacia Duster Fiyatı Özellikleri Resimleri


"Sponsorlu Bağlantılar"


▼ İçerik ▼


2014 model ve makyajlı olarak karşımıza çıkan Dacia Dusteınr, Renaultun desteğiyle üretilmesi büyük avantajlarından biri....

Özellikleri Motor seçeneği yakıtı görüntüsüyle avrupa da en çok satanlar arasında 2. sırada yer alarak kendini göstermeyi başarmıştır...




2004'te sadece % 0.8'lik bir pazarı elinde bulunduran Dacia bugün itibariyle ülkemizde % 4.3'lük bir paya sahip.

Bu yükselişte en büyük paya sahip olan Duster da bu kapsamda makyajlanarak satışa sunuldu.

Makyajlı Duster'ın ülkemizdeki motor gamı 1.6 litrelik benzinli ve 1.5 litrelik dCi turbodizel ünitelerden oluşuyor. 36.600 TL'lik fiyat etiketi taşıyan baz modeldeki 105 beygir gücünde 1.6 litrelik benzinli motor sadece 4x2 aktarmayla, yani önden çekişli olarak ve 5-ileri manuel şanzımanla birlikte sunuluyor.


Benzinli versiyonun LPG'lisi de seçenekler arasında. Duster'ın dizel gamıysa her ikisi de 6-ileri manuel şanzımanla sunulan 90 ve 110 beygir gücünde iki farklı 1.5 litrelik dCi'dan oluşuyor.

Her iki güç seçeneği de önden çekişli olarak alınabiliyor, ancak farklı olarak 110 beygirlik versiyonda 4x4 seçeneği de sunuluyor.

Duster'ın  90 beygirlik 1.5 dCi, yeterli bir performans sunarken, asıl iddiasını ise yakıt tüketiminde ortaya koyuyor.  Bu versiyonun ortalama yakıt tüketimi 4.5 lt/100 km olarak veriliyor.

Yani anlayacağınız makyajlı Duster, hem tüketimiyle hem de uygun fiyat etiketleriyle yine sınıfının en ekonomik modellerinden biri olmaya devam edecek. Bununla birlikte 4x4 seçeneğinin de arazi tutkunları için mantıklı bir tercih olabileceğini düşünüyoruz.

Bu versiyondaki kısa birinci vites ve aktarmadaki kilit özelliği, uygun lastikle birleşirse Duster, pek çok kompakt SUV'den daha iyi bir arazici olacaktır.

"Sponsorlu Bağlantılar"

Ekleyen: alkmaar, Saat: 13:45

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Arama Yap!

Custom Search

Blog Arşivi

Copyright © 2015 Diapason Tasarım: Kaizen Template
Geliştiren: Bf Legacy