Custom Search

2014 Yılı Kova Burcu, 2014 Kova Burç Yorumları, Kova Burcunu Ne Bekliyor?

2014 Yılı Kova Burcu, 2014 Kova Burç Yorumları, Kova Burcunu Ne Bekliyor?


"Sponsorlu Bağlantılar"


▼ İçerik ▼


2014 yılına girmiş bulunmaktayız ne yazık ki ... Ne yazık ki diyorum çünkü yaşımız ilerledi ...Herneyse iştee 2014 yılı kova burcu için aşk ve iş alanlarında gayet sağlıklı ve güzel bir yıl....

Yeni iş fırsatları ve uyumlu iş arkadaşları

Sevgili Kova’lar yılın ilk yarısında dönemsel fırtınalara rağmen iş hayatınız, günlük işleriniz veya iş arkadaşlarınızla ilişkileriniz açısından oldukça şanslı bir dönemde olabilirsiniz. İşinizde veya üzerinde yoğunlaştığınız işlerde daha verimli yöntemler deneyebilir, verimi artırmaya faydası olacak ekipmanlar edinebilirsiniz.

Yüksek yaratıcılığınızla fark yaratabilir, yeni teknolojik keşiflerden faydalanarak amaçlarınıza ulaşma konusunda hız kazanabilirsiniz. Bu yıl, iş arkadaşlarınızla daha yakın ilişkiler kurmanız iş hayatınızı zevkli hale getirebilir. Yoğun çalışmalardan kaçmamanız durumunda iş hayatınızda istikrar sağlayabilir, istemeniz durumunda yeni iş fırsatlarıyla karşılaşabilir, yeni projelere başlayabilirsiniz.

Sağlığınızın da Jüpiter tarafından koruma altında olduğu bir dönemdesiniz. Ancak, giriş cümlesinde de belirttiğim gibi bazı dönemler (1 Şubat-30 Mayıs aralığı içerisinde) stres içeriyor veya ne yönde ilerleyeceğiniz konusunda kararsızlık yaratıyor olacaktır.

31 Ocak ve 19 Nisan civarında daha fazla çalışmanız ve çevrenizdeki kişilere güvenmeyi denemeniz gerekiyor. Aksi takdirde iş ilişkilerinizde ve bağlantılarınızda zorlanmalar veya kopuşlar söz konusu olabilir. Yabancılarla, öğretmenlerle veya önemli pozisyondaki kişilerle ilişkiler karışık bir hal alabilir veya şehir dışında ya da yurtdışında yaşama kararı alabilirsiniz.

Zorluklara getireceğiniz yaratıcı çözümler ise imajınızı olumlu etkileyeceği gibi yeni fırsatların da yolunu açabilir. Özgün bir yol belirlemek ve disiplinli şekilde çalışmak, rutine bağlı kalmanın aksine sizin için en iyi sonuçları doğurabilir. Yanlış veya tehlikeli kararlar almamak için bahsettiğim tarihlerde rutini bir kenara bırakmalısınız.

5 Şubat-2 Mart arasında bazı anlaşmaların üzerinden geçilmesi ve bazı maddelerin değiştirilmesi ya da maddi düzenlemeler yapılması gerekebilir. Bu süreçte yaşanabilecek iletişim, ulaşım ve elektrik ve elektronik eşyalarla ilintili sorunlara karşı tedbirli olmak gerekebilir.

Yılın son iki ayı da iş hayatınız ve kariyeriniz açısından zorluklar içeriyor olabilir. Çok çalışmanız gerekecek ancak 2015’te çok az bir gayretle çok şey yapmanın keyfine varacağınız için bu süreçler sizi yıpratmasın sakın!

2014 yılında, medya, bilişim, iletişim, ulaştırma, su ve türlü sıvılar, sanat ve sağlıkla ilgili alanlarda maddi kazançlar söz konusu olabilir.

Şanslı evlilikler, ortaklıklar, işbirlikleri

17 Temmuz sonrası aslan burcuna geçecek olan Jüpiter bir yıl boyunca, medya, bilişim ve özel ilişkileriniz açısından önemli sayıda fırsatı ve şansı hayatınıza taşıyabilir.

Gerekli kişilere ulaşmakta ve yardım almakta zorlanmayacağınız bir dönemde olacaksınız. Daha aktif, etkili ama sizin önünüze geçme çabasında olmayacak kişilerle işbirliği içine girebilir, kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. 17 Temmuz’a kadar ise, yeteneklerinizi geliştirmekle ve daha işe yarar planlar yapmakla meşgul olabilirsiniz.

Temmuzun üçüncü haftası sonrasındaki bir yıllık süreçte, odak noktanız, evlilik, ortaklıklar, yeni aşklar ya da işler olabilir.

Yalnız Kova’lar yeni aşklara yelken açabilirler, mevcut ilişkisi olanlar ilişkilerini bir sonraki boyuta taşıyabilirler veya evli olanların evliliklerinde şanslı gelişmeler yaşanabilir. Ancak, Akrep burcundaki Satürn kariyerinizi veya toplum içindeki yerinizi zorlayıp, test ederek bu alanlarda sizi eğitmeye bu yıl da devam edecek, ama yıl sona erdiğinde ödüllerini almış olacaksınız.

Satürn eksiklerinizi tamamlamanızı, gereksiz yüklerden kurtulmanızı, belli alanlarda mükemmelleşmenizi veya otorite pozisyonuna gelmenizi sağlamaya çalışıyor. İsteklerinizin yerine gelmesini sağlamak için kendinizi hedefinize adamanız ve patron rolüne soyunmanız gerekebilir.

Önemli pozisyondaki kişileri etkilemek eskisinden daha zor olduğu için, yüzeysel gayretler yerine yüklü performans göstermeniz gerekebilir. Veya bir ihtimal, kimsenin haberi olmadan gizli bir proje üzerinde çalışmaya başlayabilirsiniz.

Kariyerinizde veya iş hayatınızda, yıllardır, üzerinize düşenden fazlasını yaptıysanız bu yıl sizi kimse tutamaz, ama eğer eksikleriniz olduğunun farkındaysanız ve işleri akışına bıraktıysanız veya boş verdiğiniz yerler olduysa o zaman biraz daha riskli olaylarla karşılaşabilirsiniz. Gereksiz tartışmalar veya sık seyahatlerle vakit kaybetme riskiniz var bu yıl. Zamanı daha verimli işlerle geçirmeli bu tür aktivitelerden uzak durmalısınız.

Aşkta şanslar

Ocak sonuna kadar, eski aşklar tekrar gündeme gelebilir. Şaibeli sonlar yaşayan ilişkiler tekrar ele alınabilir, gerekli değişiklikler yapılarak yola devam edilebilir veya soru işaretleri giderilerek vedalaşılabilir. 17 Temmuz sonrasında Jüpiter’in Aslan burcuna geçiyle birlikte bir yıl boyunca, aşk hayatınız açısından en şanslı süreçte olacaksınız.

Hayatınıza yeni kişiler girebilir veya mevcut ilişkileriniz daha romantik ya da heyecanlı bir hal alabilir. Oldukça şanslı ilişkiler kurabileceğiniz, duygularınızı açıkça ifade edebileceğiniz veya romantik jestlerle aşk sarhoşu olabileceğiniz bir dönemde (ağustos 2015’e kadar) olacaksınız. Ancak, tam da bu süreçte fazla mantıklı olma çabanız diğerlerinin kendini aptal gibi hissetmesine neden olabilir, benden uyarması Niobe’ce.

Ev ve aile

Nisan sonu ve Ekim 23 civarı ev alabilir veya satabilirsiniz. Bu alanlarda ailenizin önemli kişilerinin faydasını görebilirsiniz. Bu tarihlerde katılacağınız aktivitelerde ilgi çekebilir veya çok önemli pozisyondaki kişilerle tanışabilir ve bu kişilerin desteğini alabilirsiniz.

8 Ekim civarında ise otomobil dahil yeni bir teknolojik araç satın alabilir veya satabilirsiniz ya da yakın çevrenizden kişiler (kardeşler, teyzeler, kuzenler, komşular vb) mutlu olma nedenlerinizin başında gelebilir. Ya da bazı dönemlerde kendi ailenizden veya partnerinizin aile üyelerinden bazılarına ait sorumluluklarla ya da sağlık sorunlarıyla ilgilenmeniz gerekebilir.



"Sponsorlu Bağlantılar"

Ekleyen: alkmaar, Saat: 15:45

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Arama Yap!

Custom Search

Blog Arşivi

Copyright © 2015 Diapason Tasarım: Kaizen Template
Geliştiren: Bf Legacy