Custom Search

2014 Yılı Oğlak Burcu, 2014 Oğlak Burç Yorumları, Oğlak Burcunu Ne Bekliyor?

2014 Yılı Oğlak Burcu, 2014 Oğlak Burç Yorumları, Oğlak Burcunu Ne Bekliyor?


"Sponsorlu Bağlantılar"


▼ İçerik ▼


2014 Yılı Oğlak Burcu, 2014 Oğlak Burç Yorumları, Oğlak Burcunu Ne Bekliyor?

2014 yılı diğer burçlarda da olduğu gibi oğlağa da güzel ve şans dolu olmasını dileriz...



Ekip çalışmaları arkadaşlık istekleri

Sevgili Oğlak’lar, iş hayatınız ve kariyeriniz bu yıl yine koşuşturma ve yepyeni çalışmalarla dolu. Çevrenizdekiler enerjinize hayran kalacaklar. Tecrübeli, yaşça büyük veya önemli pozisyondaki kişilerden yardım, önemli tavsiye veya destek alabileceğiniz bir yıldasınız. Hayatınıza girecek yeni kişiler, yeni ilişkiler, yeni işbirlikleri, ortaklıklar veya gruplar başarıya giden yolda sizin için önemli olabilir.

Grup aktiviteleri, ekip çalışmaları ve arkadaşlık ilişkilerinizde geçen yıl olduğu gibi bu yıl da yoğunluk söz konusu. Çoklu projeler, birden fazla kişi gerektiren çalışmalar şanslarınızı artırabilir. Ancak, bazı ilişkiler de testten geçiyor.

Ev veya yer değişikliği söz konusu olabilir ve bu durumun faydasını da görebilirsiniz yıl içinde. Meslektaşlarınız, ekip çalışması gerektiren işler, grup aktiviteleri veya yeni kurulan bağlantılarda uyumlu olmaya ve işbirliği yapmaya eğimli olmanız veya kendinizi bu çoklu grupların amaçlarına dahil etmeniz durumunda kalıcı ve olumlu iş ve ilişkilerin temelleri atılabilir.

Ancak, size düşen görev veya sorumluluk sizce çok fazla önem arz etmiyorsa ya da ortaya bir şey çıkacağına inanmıyorsanız ilişkilerde zorlanmalar kaçınılmaz olabilir.
Fikir çatışmalarına izin verilmesi bu denli ilerlemeye açık konularda sekteye uğranması anlamına gelecektir. Dolayısıyla, bu tür topluluklarda veya arkadaşlarınızla ilişkilerinizde aslen ne hissediyor olursanız olun ahengi korumanız ve karşı tarafla aynı fikri paylaşmasanız dahi anlamaya çalışmanız faydalı sonuçları beraberinde getirebilir.

Özellikle 17 Temmuz’a kadar, ikili ilişkiler ve işbirlikleri adına hayatınıza türlü şansı ve fırsatı taşıyacak olan Jüpiter, özel hayatınızda ve iş yaşamınızda doğru kişilerle bağlantı kurmanıza olanak sağlayabilir. Bu alanlarda mantıklı görünmekten çok duygularınızı ifade etmekten kaçınmamanız size olan ilgiyi ve anlayışı artırabilir.

Temmuz ayının üçüncü haftasından itibaren ise ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda türlü şans ayağınıza gelebilir. Miras, nafaka, komisyon, sigorta primi, vergi, kredi, faiz, burs, partnerinizin veya müşterilerinizin gelirlerinde artış, sponsorluk vb. konularda beklentileriniz varsa kolaylıkla karşılandığını görerek şaşırabilirsiniz.

Hiç tanımadığınız kişilerden fayda görebileceğiniz bir yıllık süreçte olacaksınız. (17 Temmuz’dan itibaren bir yıl boyunca.)

İlişkiler ve aşk hayatınız

Arkadaşlık ilişkileriniz testten geçmeye bu yıl da devam ediyor. Size zarar verdiğini düşündüğünüz ilişkilerinizi hayatınızdan çıkartabilirsiniz. Evliliğiniz, ilişkileriniz veya potansiyel aşklar açısından 17 Temmuz’a kadar şanslı etkiler altındasınız.

Genel anlamda yeni aşklar söz konusu olabilir veya ilişkilerinizi bir sonraki aşamaya taşıyabilirsiniz. Jüpiter’in bu alandaki koruması, 31 Ocak-1 Mayıs aralığındaki sert rüzgarlarda dahi, ilişkinizi korumayı başaracaktır.

Aşk hayatınızdaki veya sosyal yaşamınızdaki bu olumlu dönemi doğru değerlendirmelisiniz. Geri hareketteki Venüs, 1 Şubat’a kadar eski aşkları gündeme taşıyabilir, eskiye dayalı problemlerin çözümüne yardım edebilir.

Haziran ayı, 17 Temmuz–13 Ağustos, 28 Eylül–23 Ekim aralığı aşk hayatınız veya sosyal yaşamınız açısından hareketli ve şanslı olabilir. Dış görünüşünüz açısından verimli adımlar atabilirsiniz.

Kariyeriniz ve toplum içindeki duruşunuz

Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da, Plüton sizi farklı birine dönüştürmeye devam ediyor. Haziran sonuna kadar kariyerinizi, iş hayatınızı veya toplum içindeki imajınızı ilgilendiren konular ön plana çıkıyor. Bu alanlarda her zamankinden fazla fırsat yakalayabilirsiniz.

31 Ocak–1 Mayıs aralığında zaman zaman ve 13 Temmuz civarı, verdiğiniz sözleri, işbirliklerinizi ve ilişkilerinizi test eden olaylar yaşanabilir.

Sizin hassasiyetinize sahip olmayan kişilerle fikir çatışması yaşayabilirsiniz. Güç mücadeleleri, güven problemleri söz konusu olabilir. Bu tür durumlarda özgün çözümler ve zarafeti ne olursa olsun koruyarak ilişki veya işbirliklerini sürdürme çabasında olmanızda fayda var.

Zira 17 Temmuz sonrası Aslan burcuna geçecek olan Jüpiter, ödülleri ve fırsatlarıyla çalışmalarınızın boşa gitmediğini gösterecek, işbirlikleri, ortak kaynak kullanımı veya paylaşımı gerektiren konular ve hassas ilişkiler açısından şanslı bir süreci destekleyecektir. Bu nedenle, yukarıdaki tarihler ve özellikle nisan ayı içerisinde, sakinliğinizi korumanız ve ani tepkilerden kaçınmanız önemli gibi görünüyor.

Nisan ayı içinde, alacağınız kararlar imajınızı etkileyebilir veya babanızın, babanız gibi gördüğünüz kişilerin ya da yöneticilerinizin sizden yardım talepleri olabilir. Ancak, siz yardım edebilecek durumda olamayabilirsiniz.

31 Ocak’a kadar zaman zaman kendinize olan güveninizi yitirebilir, yıpranmış veya kendinizi değersiz hissedebilirsiniz. Geri hareketteki Venüs’ün bu yanıltıcı etkisine izin vermeyin. Siz kendinize ne kadar güvenirseniz diğerleri de size o kadar güvenecektir.

Bu süreçte kendinizde hoşunuza gitmeyen tarafları yenileyebilirsiniz. Ancak fiziksel anlamda radikal değişiklikler yapmaktan kaçınılması gerekiyor. Disiplinli olmanız, çok çalışmanız durumunda işleri yoluna sokabilirsiniz. Bu yıl çok çalışan burç mensupları başarıyı kucaklayabilir. Yılın anahtar kelimeleri çok çalışmak ve disiplinli olmak!

Gayrimenkul, ev ve aile konuları

Uranüs ev ve aile konularında olumlu ve olumsuz sürprizleri veya tartışmaları gündeme taşıyabileceği için bu alanlarda dikkatli hareket edilmesinde ve yanlış hareket edilmemesi için hiçbir detayın gözden kaçırılmamasında fayda var.

Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda değişik olaylar yaşanabilir. Ev değişikliği, ev ya da farklı gayrimenkullerin alım satımı veya aileyi ilgilendiren sürpriz başlıklar gündeme gelebilir. Bu alanlardaki ani değişikliklere ani tepkiler vermemek ve bu konuda düşünmeyi geniş bir zaman dilimine yaymak yararınıza olacaktır.

8 Ekim civarı, taşınma, ev de değişiklikler yapma, dekorasyon yenileme vb. konular için uygun bir tarih olabilir. Hepinize tüm sevdiklerinizle birlikte, sağlıklı, keyifli ve mutlu bir yıl diliyorum.



"Sponsorlu Bağlantılar"

Ekleyen: alkmaar, Saat: 17:06

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Arama Yap!

Custom Search

Blog Arşivi

Copyright © 2015 Diapason Tasarım: Kaizen Template
Geliştiren: Bf Legacy