Custom Search

2014 Yılı TERAZİ Burcu, 2014 Terazi Burcunu Neler Bekliyor?

2014 Yılı TERAZİ Burcu, 2014 Terazi Burcunu Neler Bekliyor?


"Sponsorlu Bağlantılar"


▼ İçerik ▼


2014 Yılı terazi için yoğun bir yıl ve bu yıl  teraziler daha dengeli konumda.. Ön plana çıkan aşk ilişkileri iş ve para durumunda dikkatli olunması gereken bir yıl...



Kariyeriniz destekleniyor

Sevgili ‘Terazi’ler, kariyer eviniz, toplum içindeki statünüz veya iş hayatınız temmuz ayının üçüncü haftasına kadar desteklenmeyi bu yıl da (bu etki geçen yıl temmuz ayında başlamıştı) sürdürüyor.

Dikkatli hareket etmeniz ve risk almamanız durumunda bu alanda önemli bir ilerleme sağlayabilir, hedeflerinize ulaşabilir, mükemmele yakın iş ya da projelerle karşılaşabilirsiniz.

Toplumun gözü önünde olacağınız ve bulunduğunuz çevrelerde dikkat çekebileceğiniz bir süreç. Kariyerinizde bir sıçrama söz konusu olabilir.

Ancak 31 Ocak-1 Mayıs aralığında işler karışabilir veya otorite konumundaki kişileri (yönetici, baba, patron, öğretmen vb.) memnun etmek zor olabilir.

Özellikle 15 Nisan ve 13 Temmuz civarında agresif olmanız insanların size bakışını değiştirebilir, sizi bile şaşırtabilir.

Ani tepkilerden kaçınılması gereken bir süreç olacağa benziyor

Ama merak etmeyin, yaşanabilecek tüm fırtınalara rağmen işinizde istikrarı koruyabilirsiniz bu yıl. Malum bu alanda şans gezegeni Jüpiter size destekliyor olacak.
Hatta 18 Temmuz ve 12 Ağustos arasında ilgiyi tümüyle üzerinize çekebilir ve takdir görebilirsiniz.

Arkadaşlar kanalıyla şanslar ve fırsatlar

17 Temmuz’dan sonra daha yararlı, size her anlamda fayda sağlayabilecek arkadaşlık ilişkileri kurabilir, yeni çevrelere girebilir, grup organizasyonları, sosyal sorumluluk projeleri vb. ekip çalışması gerektiren işler kanalıyla farklı şanslar ve fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Grup içerisinde liderlik rolü üstlenebileceğiniz, sosyal açıdan renkli ve hareketli bir yıllık süreçte olacaksınız.

Tanıştığınız yeni kişiler size hayatınızın farklı alanlarında şans getirebilir veya yeni fırsatların yolunu açabilirler. Yalnız başınıza hareket etmektense arkadaşlarınızla birlikte olmayı veya ekip çalışmalarını tercih edebilirsiniz.

Bu kişiler konularında uzman ve güvenilir kişiler olabilir ve iş hayatınızı kolaylaştırabilirler. Sosyal çevreniz değişiyor!

Sizin gibi arkadaşlarıyla olmaktan zevk alan sosyal kelebekler için ne güzel bir durum değil mi? Ne mutlu size!

İlk yarıda test edilen ilişkiler, ikinci yarıda hayat kurtarıyor

Yılın sonundan başlamış oluyoruz ama olası olumlu gelişmeleri başa alalım istedim Niobe’ce.

8 Ekim civarında, evinizi, evliliğinizi ya da ilişkilerinizi ilgilendiren olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Sorunlu ilişkiler çözüme kavuşabilir, eski ilişkiler canlanabilir veya evlilik ya da ortaklık teklifleri gündeme gelebilir.

Ekim ayı genel hatlarıyla çekiciliğinizin arttığı ve ilgiyi üzerinize topladığınız bir ay olacağa benziyor.

Yıl genelinde evliliğinizi, bağlayıcı sözler verilmiş olan ilişkilerinizi ya da ortaklıklarınızı ilgilendiren alanlarda ani değişimler söz konusu olabilir.

Dolayısıyla esnek olunması ve politik tavırların benimsenmesi gereken bir yıldasınız. Yenilik yapmaktan kaçınılması veya yıpratıcı olmasına rağmen eski düzenden kopulmaması sıkıntılı bir süreç yaratabilir.

Ancak direnen ilişkiler güçlenerek ayakta kalacak ve birbirlerine sıkı sıkıya bağlanacaklardır. Yıla şubat ayına kadar geri harekette olacak yönetici Venüs’ün ilişkileri yavaşlatan ya da zorlayan etkisiyle başlıyorsunuz.

Mevcut ilişkilerde zorlanma ya da soğukluk yaratabilecek olan bu durum, sorun yaşanan eski ilişkilerin onarılması için fırsatlar oluşturabilir veya aile içi geçmişe dayalı problemleri tekrar gündeme taşıyabilir.

Kendinize haksızlık edebilir, karşı taraftaki kişilerle ilişkilerinize olumsuz yaklaşabilirsiniz. Bu sürecin anahtar kelimesi diplomasi olabilir.

Amaçlarınızın önündeki engelleri ortadan kaldırmak için yeteneklerinizi kullanmanız gerekecek.

Ancak uzlaşma çabası içindeyken mevcut pozisyonunuzdan çok fazla ödün vermemeye özen göstermelisiniz. Kendi burcunuzda olan Mars’ın geri hareketi (1 Mart ve 19 Mayıs) esnasında ise sabırlı olmakta zorlanabilir, türlü mücadele ve rekabet ortamına girebilirsiniz.

Haklarınızı korumak için savaşmanız gerekebilir. Geçmişte başarılı olamadığınız, umduğunuz gibi ilerlemeyen ya da bir türlü başlatamadığınız eski plan veya projeleri başlatma fırsatı da bulabilirsini

Uranüs ve Plüton arasındaki olumsuz açılar (20 Nisan ve 15 Aralık civarı başta olmak üzere) maalesef eviniz, aileniz, partneriniz, ortaklarınız veya işbirliği içinde olduğunuz kişilerle ilişkilerinizde gerilim yaratabilir veya birbirinden soğuyan kişiler (eşiniz ve anneniz, yöneticiniz ve ortağınız vb.) söz konusu olabilir. Bağımsızlık arzunuz artıyor.

YENİ AŞKLAR OLABİLİR

Eski ilişkileriniz kafanızı karıştırabilir. Şikayet ve eleştirilerle uğraşılması gereken bir dönem olsa da yaratıcılığınız yeni keşifler yapmanızı sağlayacaktır. Özellikle teknolojiyle ilgilenen Teraziler için bu süreç çok verimli de geçebilir.

15 Mayıs ve 22 Mayıs civarı ilişkiler tatlı sözler ve ani sürprizlerle canlandırılabilir veya yeni aşklar söz konusu olabilir.17 Temmuz sonrası bir yıl boyunca size destekleyen ve şans getiren meslektaşlar, arkadaşlar ya da gruplar pek çok hedefinize ulaşmanız konusunda size yardım edebilirler. İlham veren bu kişiler sayesinde liderlik pozisyonuna soyunabilir ve amaçlarınızı hızlı şekilde gerçekleştirme şansı bulabilirsiniz. Çevre desteğinin yüksek olabileceği keyifli bir süreçte olacaksınız. 25 Eylül civarında evliliğinizi ya da arkadaşlarınızı içeren hoş gelişmeler gündeme gelebilir.

KEMERLER SIKILIYOR

Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da bütçe yaparak hareket etmeniz, kaynaklarınızı dikkatli kullanmanız veya borç işlerinde daha detaycı hareket etmeniz gerekebilir. Bu süreç tamamlandığında para akışı hızlanacak. Ayrıca maddi sıkışıklıklar, şimdiye kadar farkında olmadığınız özelliklerinizi keşfetmenize yardım ederek, uzun vadeli kazanımların yolunu açabilir.

Borç-alacak meselelerini zorlamamak gereken bir yıl. Hareketlerinizin sorumluluğunu üstlenmeniz ve suçu diğerlerinde aramamanız sizinle işbirliği yapmak isteyen kişi sayısını artırabilir. 28 Nisan civarında, partnerlerinizin gelirlerindeki olumlu bir artış yeni bir gayrimenkul alım satımını gündeme getirebilir ve bu durum toplum içindeki statünüzü olumlu etkileyebilir ya da tam tersi partnerinizin gelirlerindeki değişimler sizi tutumlu olmak zorunda bırakabilir. 23 Ekim civarında seyahatler ve tatil planları yüksek harcamaları beraberinde getirebilir.

İşinizle ilgili yüksek meblağlı bir ekipman veya araba alımı ya da bilişim ve yurtdışı bağlantılı işler gündemde olabilir. 31 Ocak-1 Mayıs aralığı genelde sert etkiler ve ani olaylar içeriyor ama özellikle 15-16 Nisan civarında dış görünüşünüzde veya imajınızda önemli bir değişiklik yapabilirsiniz. 8 Ekim civarında aniden bir kişiye ilgi duyabilirsiniz veya tam tersi bir ayrılık söz konusu olabilir veya önemli bir konuda olumlu bir adım atabilirsiniz.

Bu davranışınızla sizi sınırlandıran şeylerden kurtularak özgür hissedebilirsiniz. Ev ve aile hayatındaki olumlu gelişmeler, gayrimenkul yatırımları ve yeni ev arkadaşlıkları ya da bir akrabanızla aynı eve çıkmanız türünde olaylar yılın güzellikleri arasında olabilir. Hepinize tüm sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, keyifli ve mutlu bir yıl diliyorum. Sevgiyle kalın.




"Sponsorlu Bağlantılar"

Ekleyen: alkmaar, Saat: 04:14

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Arama Yap!

Custom Search

Blog Arşivi

Copyright © 2015 Diapason Tasarım: Kaizen Template
Geliştiren: Bf Legacy