Custom Search

2014 Yılı YAY Burcu, 2014 Yay Burç Yorumları, Ne Bekliyor?

2014 Yılı YAY Burcu, 2014 Yay Burç Yorumları, Ne Bekliyor?


"Sponsorlu Bağlantılar"


▼ İçerik ▼


2014 yılı yay burcu için olumlu bir yıl ayrıntılara bakılırsa.. Güzellik yılı olarak adlandırılmış yay burcu için.. Bu yılın ve güzelliklerin kıymetinin bilinmesi ve en güzel şekilde geçirmeniz dileklerimizle... Aşk para yatırım evlilik konusundaki ayrıntılar için yazıya göz atabilirsiniz...



Ancak, 2014 yılının ilk yarısında çevrenizdeki kişiler yaptığınız şeylerdeki asıl önemi ve güzelliği fark etmeyebilirler, boşa kürek çekiyor hissine kapılabilirsiniz veya ortaya çıkan gerçekler sabrınızı denemenize neden olabilir.

Fakat, sabretmeniz durumunda, dikkatli planlama ve disiplinli çalışma sayesinde yine de önemli bir ilerleme sağlayabilirsiniz. Diğerlerinden uzak veya kendi başınıza çalışmak kendinize olan güveninizi kaybettirmemeli, zira ilerleyen dönemde her zaman olduğu gibi ışık saçmaya devam edeceksiniz Sevgili Yay’lar. Gözden uzak yaptığınız çalışmalar 2015 ve 2016’da ödülleri toplamanız ve bulunduğunuz çevrelerde, sektörünüzde veya işinizde tanınma sağlamanızla sonuçlanacak. Dolayısıyla, diğerleri fark etmese bile siz planlı şekilde çalışmayı sürdürün ve hedeflerinizden vazgeçmeyin.


Bir sonraki yıl her şey değişmeye başlıyor. Bu süreç gelmeden önce biraz kendi kendinize kalmanız, içinize dönmeniz aslında sizi daha da güçlü yapıyor. Geçtiğimiz yıldan beri veya bu yıl aranızda kapalı alanlarda (hastane, hapishane vb.) zaman geçirmek zorunda olanlarınız olabilir ya da bu konularla ilgili sorumluluklarınız artabilir. Bu tür işyerlerinde çalışanların ise, pozisyonlarında yükselme görülebilir.

İlişkiler, aşklar ve yaratıcılık gerektiren işler

Yalnız bir Yay burcuysanız, değişiklik aradığınız, özgürlük ihtiyacı duyabileceğiniz, farklı kişilerle farklı deneyimler yaşamaya açık bir yıldasınız. Yalnız değilseniz, 31 Ocak-1 Mayıs aralığında bazı ilişkilere katlanmak zorlaşabilir veya hayatınıza yepyeni kişileri sokma konusunda cesur kararlar alabilirsiniz.

23 Haziran-13 Ağustos aralığında ise, sevgi dolu ilişkiler hayatınızı renklendiriyor. Bu fırsatı mevcut ilişkileri canlandırmak için de kullanabilirsiniz. Yalnızsanız, yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Yıl içerisinde belli zamanlarda partnerinizin gelir durumunu veya çocuklarınızı ilgilendiren olaylarda sizin desteğinize ihtiyaç olabilir.

Evinizin veya duygusal partnerinizin değerini anlayacağınız bir yıldasınız. Ancak, alışılmadık aşk ilişkileri veya ahlak anlayışınıza sığmayan işbirlikleri de gündeme gelebilir.

Aşk hayatınızda özgürlük ihtiyacınız artıyor. Sizden farklı kültürlerden ve sosyal sınıflardan gelen ya da yaş farkınız olan farklı kişilere ilgi duyabilirsiniz. Mayıs ayı içerisinde, 24 Haziran-13 Temmuz aralığında, 25 Eylül civarında, aşk hayatınız ve yaratıcılık gerektiren konularda fırsatlar ve şanslar var. 16 Kasım-5 Aralık arasında ise çekiciliğiniz ve size olan ilgi artıyor, dış görünüşünüzü yenileyebilirsiniz.

Eski simalar ön plana çıkabilir

1 Mart-15 Mayıs arasında grup arkadaşlıklarınızda veya ikili ilişkilerde diyaloglar sertleşebilir, bu süreçte diğerleri gergin olabileceği için karakterinizin önemli bir parçası olan mizahi yönünüzü korumanızda ve esnek olmaya çalışmanızda fayda var.

Bu sürecin olumlu yanı ise geçmişte problem yaşanan ilişkileri veya işbirliklerini onarma şansı vermesi ve eskiden ortaya çıkartılamamış işlerin veya anlaşmaların yapılabilmesi için olanak sağlamasıdır. Eski simalar ön plana çıkabilir. Ancak yine de, yanlış anlaşılmalara, yanlış yönlendirme ve yönlendirilmelere açık bir dönem akılda tutmakta fayda var.

Şanslı alanlar

Yengeç burcundaki Jüpiter, temmuz ayının üçüncü haftasına kadar ortak kaynak kullanımı (prim, miras, nafaka, faiz, sigorta, sponsorluk, kredi, burs vb.) gerektiren konularda ve derin paylaşımlar sunan ilişkilerden yana şanslı olduğunuzu gösteriyor.

Diğerlerini dinlemek ve ihtiyaçlarına karşılık vermek konusunda hassas olabilirsiniz. Sevgi ve şefkate sizin de herkes kadar ihtiyacınız olduğunun bilinmesini sağlamanız etrafınızın sevgi yumağı haline gelmesini sağlayabilir veya çevrenizdeki kişiler sizi her zamankinden daha dikkatli dinlemeye ve anlamaya çalışmaya başlayabilirler.

Duygusal ya da maddi açıdan yakınlaşma sağlanan bir ilişkinin şanslı getirileri ve değişik kazançları olabilir. Bonkör davrandığınız, tolerans gösterdiğiniz ve destek olduğunuz bir kişiye yaptığınız yardımlar size fazlasıyla geri dönebilir.

Maddi ve manevi yatırımlarınızın ileride karşılığını görebileceksiniz. 17 Mart’a kadar harcamalarınız artıyor, ancak bir o kadar para girişi de söz konusu olabilir. Dengeyi sağlamak size düşecek Sevgili Yay’lar!

17 Temmuz sonrası bir yıl boyunca ise içinizdeki maceraperest Yay ruhu uyanıyor ve türlü heyecan yaşama, seyahatler, eğitim, medya, bilişim, elektrik elektronik, dış ticaret, halkla ilişkiler, yabancılarla ilişkiler, yurtdışı bağlantıları, büyüme, genişleme başlıklarında kendinizi tutmakta zorlanıyorsunuz.

Sık sık seyahat etme şansı bulabilir, şanslı yolculuklar yapabilir, yeni şeyler öğrenmek isteyebilir. Bu amaçlı eğitimlere başlayabilirsiniz. Öğrenci Yay’lar için de güzel bir dönem olacaktır. Öğretmenlerin desteği ilerlemenizi kolaylaştırırken, yükseköğretim ve araştırma konularında farklı destekler ve fırsatlar da söz konusu olabilir.

Farklı kültürlere, felsefelere ya da metafizik konulara merakınız artabilir ya da bu alanlardaki bilginizi çevrenizle paylaşmak veya fikirlerinizi pazarlamak isteyebilirsiniz. Bu esnada dinleyicilerinizi iyi seçmeniz veya kendinizi doğru ifade ettiğinizden emin olmanız gerekebilir.

Daha fazla göz önünde olacağınız bir yıl olabilir. Özellikle 25 Eylül civarında parlak zekanız, birikiminiz ve kültürel donanımınız önemli bir hamle yapmanızı, önünüzdeki engelleri aşmanızı veya tamamen farklı bir şey denemenizi sağlayabilir. Aynı etki kendini 2015 Mart sonrası da göstererek amaçlarınızı uygulanabilir kılacaktır.

Kendinizi ihmal etmeyin

Genel anlamda enerjik ve sağlık açısından çok iyi durumda olacağınız bir yıldasınız. 15 Nisan civarında bir arkadaşınızın yardımınıza ihtiyacı olabilir. 28 Nisan ve 23 Ekim civarında, yoğunluk sağlığınızı zorlayabilir, fiziksel veya psikolojik olarak kendinizi ihmal etmemeniz gereken bir dönem.Ancak sakinliğinizi korumanız durumunda yeni kültürlerden ve yeni sektörlerden gelen destekle yeni bir işe ilgi duyabilirsiniz.

İşbirliği içinde olduğunuz bir kişiyle ya da bir yakınınızla yollar ayrılabilir. Bu süreçte, yakın çevrenizden kişilerin sağlık sorunlarıyla ilgilenmeniz gere-kebilir veya sağlık sektörünü ilgilendiren konular gündeminize gelebilir.

İyileştirici enerjiniz ve pozitifliğiniz her koşulda çevrenizdeki kişilerle ilişkiyi düzeltebilmenize olanak sağlayacaktır.Ancak, bunu isteyip istemediğine karar verecek olan sizsiniz. 23 Ekim civarı ise, yukarıdaki konularda olumlu gelişmeler ağırlıklı ve kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir.Hepinize tüm sevdiklerinizle birlikte, sağlıklı, keyifli ve mutlu bir yıl diliyorum. Sevgi ile kalın...



"Sponsorlu Bağlantılar"

Ekleyen: alkmaar, Saat: 13:50

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Arama Yap!

Custom Search

Blog Arşivi

Copyright © 2015 Diapason Tasarım: Kaizen Template
Geliştiren: Bf Legacy