Custom Search

En İyi Aile Otomobili Hangisi? Aile Otomobili için Öneri

En İyi Aile Otomobili Hangisi? Aile Otomobili için Öneri


"Sponsorlu Bağlantılar"


▼ İçerik ▼


En iyi aile otomobili olarak seçin otomobil Leon st oldu...Farklı özellikleri geniş İç hacmiyle beğenileri toplayan araç aile otosu olarak seçildi.. İşte Leon ST nin bazı özellikleri;



Tarihinde ilk kez üç gövde stiliyle; 5 kapı, 3 kapı SC ve geçtiğimiz günlerde tanıtılan aile versiyonu ST ile pazara sunulan Leon ailesi, İspanya’da ve Avrupa’da ödül toplamaya devam ediyor.

Ödüllerin sonuncusu, model ailesinin üçüncü üyesi Leon ST’ye geldi. İspanya’da yayın yapan Hearts Magazines grubuna bağlı otomobil Dergisi Car and Driver ile anne ve bebek dergisi Crecer Feliz’in okuyucularının oylarıyla Leon ST, 2014 yılının en iyi aile otomobili seçildi. Leon ST, ferahlığı, teknolojik yenilikleri, yük kapasitesi, arka koltukların yatırılmasıyla 587 litre olan bagaj hacminin 1.470 litreye kadar artması gibi birçok özelliğiyle, 11 farklı markanın modelini geride bırakarak bu ödüle layık görüldü.


Yeni Leon ST, şaşırtıcı derecede geniş bir iç hacme sahip. Ön yolcu koltuğunun arkalığının öne doğru katlanmasıyla boyu 2,67 metreye kadar olan yüklerin taşınmasına olanak tanıyor. Leon ST ayrıca, günlük kullanım olanaklarını önemli ölçüde kolaylaştıran farklı donanım özellikleri de sunuyor. Örneğin, opsiyonel bagaj düzenleme paketi çeşitli eşya yerleştirme özellikleri sunarak bagaj kapasitesinin artırılmasını sağlıyor. Aile Paketi'nde de arka kapılar için güneşlikler ve ön koltukların arkasında katlanabilir masalar yer alıyor.

Yeni SEAT Leon ST tasarlanırken, işlevsellik ve esnekliğe önem verildi. Otomobilde 10 saklama alanı ve kutusu bulunuyor, kapılarda, orta konsol ve ön koltukların önünde ve arasında da beş adet kapalı saklama alanı yer alıyor. Orta konsolda ön kısımdaki saklama alanı özellikle geniş bir yer sunuyor. Anahtar, cep telefonu veya günlük hayatta kullanılan diğer tüm eşyalar bu bölümde hızlıca ve güvenli bir şekilde saklanabiliyor.

"Sponsorlu Bağlantılar"

Ekleyen: alkmaar, Saat: 12:27

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Arama Yap!

Custom Search

Blog Arşivi

Copyright © 2015 Diapason Tasarım: Kaizen Template
Geliştiren: Bf Legacy