Custom Search

Yeni Sony Xperia Z1 Fiyatı, Özellikleri, Resimleri

Yeni Sony Xperia Z1 Fiyatı, Özellikleri, Resimleri


"Sponsorlu Bağlantılar"


▼ İçerik ▼


• Kamera: 20.7 MP Arka Kamera
• İşletim Sistemi: Android 4.2 Jelly Bean
• İşlemci: 2.2 GHz 4 Çekirdek
• Ekran Boyutu: 5 inç Full HD TRILUMINOS Ekran

Tavsiye edilen peşin fiyatı 2.199 TL

5" Full HD TRILUMINOS Ekran

Cep telefonuna yönelik olarak en iyi hale getirilmiş en son Sony BRAVIA® teknolojileri ile üretilen Xperia Z1, cep telefonu için X-Reality™ mobil resim motoru özellikli ve yüksek çözünürlüklü 5 inç büyük Full HD TRILUMINOS™ Display’e sahiptir. Sonuç, ne izliyor olursanız olun hayal edilebilecek en iyi akıllı telefon ile inanılmaz bir görüntüleme deneyimidir.


20.7 MP Kamera: LED Flaş

Xperia Z1, Sony’nin kompakt dijital kameralarıyla aynı bileşenlerle üretilir; bu, görüntüleri yakalamak için gerçekten en iyi akıllı telefon olduğu anlamına gelir. Xperia Z1 büyük 1/2,3 inç 20,7 MP cep telefonu için Exmor RS™ sensörünü, Sony’nin ödül sahibi G lensini ve akıllı cep telefonu için BIONZ™ görüntü işleme motorunu bir araya getirir.

2.2 GHz 4 Çekirdekli İşlemci

En son Sony yazılımını tamamen yeni ve çok güçlü Qualcomm® Snapdragon™ 800 işlemci ile birleştirdik. Bu gelişmiş Dört çekirdekli işlemci S4 Pro’dan %75 daha hızlıdır ve olağanüstü pil ömrüyle size en yüksek gücü ve hızı sağlar. Böylece, birden fazla uygulamayı aynı anda çalıştırabilir, web’de kısa yükleme süresiyle gezinebilir ve videoları kesintisiz aktarabilirsiniz.



Akıllı Özellikler


Batarya Stamina Modu



Batarya STAMINA Modu, pil gücünüzün gereksiz yere azalmasını engeller. Ekranı kullanmadığınızda bunu algılar ve istediğiniz bildirimler dışında, ihtiyacınız olmayan işlevleri otomatik olarak kapatır. Ekranınızı uyandırmak için güç düğmesine bastığınızda, her şey kaldığı yerden devam eder.


Su Altına Girin

Zorlu havuz oyunları, sert çöl rüzgarları ya da eviyeye düşme; suya** ve toza dayanıklı Xperia Z1 bunlarla başa çıkabilir.

**Kapaklar kapalı olmalıdır. Yalnızca 30 dakika boyunca 1,5 metreye kadar tatlı suda.



Efsanevi Sesin Tadına Varın

Walkman mirasımız, ses ihtiyaçlarınızı herkesten daha iyi anlamamızı sağlıyor. Ayrıca, müziğinizin hakkını vermek için Sony ses teknolojisini kullanmaktan daha iyi bir seçeneğiniz yok. Clear Audio + ve xLoud ses yüksekliği artırma özellikleri ile, müziğiniz bas performansını artıran ve bozulmayı en aza indiren daha derin ve zengin bir sesle sunulur. Hatta grafik manuel frekans düzenleyici ile tercihinize göre özelleştirebilirsiniz.


Social Live

Social live her değerli anı gerçekleştikleri sırada Facebook aracılığıyla yayınlamanızı sağlar. Arkadaşınızın yanıtını doğrudan ekranda alın. Gerçek zamanlı biçimde sohbeti devam ettirin ve bildiğiniz şekilde görüntü oluşturmanın ötesine geçin.


PlayStation® Onaylı Oyunları

İnanılmaz stereo ses, tamam. Nefes kesen renkler ve dudak uçuklatan 3D grafikler, hazır. Çok oyuncu desteği, elbette. En iyi akıllı telefon ile, hayal edebileceğiniz en iyi oyun deneyimini yaşayacaksınız.



Görüntü Paylaşımı ve Film Dünyası

Görüntü Paylaşımı
Tek dokunuşlu yansıtma büyük ekranda Xperia Z1 keyfini yaşamanızı sağlar. Full HD TV Sony KDL-40W905 size üstün görüntüleme deneyimini sunar.

Film Dünyası
Tüm çevrimiçi ve çevrimdışı içeriğinize yönelik bir alan oluşturmak için bu uygulamayı kullanın. Video Unlimited* aracılığıyla, en yüksek video ve ses kalitesinde sunulan en son gişe rekortmeni filmleri ve değerli klasikleri indirin.

"Sponsorlu Bağlantılar"

Ekleyen: alkmaar, Saat: 06:30

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Arama Yap!

Custom Search

Blog Arşivi

Copyright © 2015 Diapason Tasarım: Kaizen Template
Geliştiren: Bf Legacy